Goście
Rye, New Hampshire, Stany Zjednoczone — wszystkie obiekty
Dom

Nowo wyremontowany wypad z zaktualizowaną kuchnią i tarasem z widokiem na ocean i wschód słońca

Prywatny dom wakacyjny (przyjazny rodzinie) w mieście Rye — pobyt uprzyjemnią kominek i kuchnia

Oferta od partnerów

Ograniczenia dotyczące Twojej podróży

Dla tego kierunku podróży mogą obowiązywać związane z chorobą COVID-19 ograniczenia w podróżowaniu, w tym szczególne ograniczenia dotyczące zakwaterowania. Przed dokonaniem rezerwacji zapoznaj się ze stosownymi zaleceniami właściwych władz krajowych i lokalnych (w tym odpowiedzialnych za ochronę zdrowia).

Galeria zdjęć

  • Salon
  • Salon
  • Balkon
  • Balkon
  • Salon
Salon. Zdjęcie 1 z 29.
1 / 29Salon
Rye, NH, Stany Zjednoczone
8,4.Bardzo dobry.
  • The location of the property was great, a short walk to beautiful beach. The property was…

    28 lip, 2022

  • Overall it's a fine house with an incredible location. You're just a three to four minute…

    13 cze, 2022

Zobacz wszystkie 29 opinii
  • 8 gości
  • 3 sypialnie
  • 6 łóżek
  • 2 łazienki
  • Dostępny parking
  • Kuchnia
  • Dla niepalących

Najważniejsze informacje o obiekcie

Główne udogodnienia

  • Parking na miejscu
  • Niedaleko plaży
  • Dla niepalących
  • Jadalnia
  • Suszarka do włosów
  • Ręczniki zapewnione

W pobliżu

  • Plaża stanowa Wallis Sands (7 minut spaceru)
  • Plaża w zatoczce Pirates (11 minut spaceru)
  • Park stanowy Odiorne Point (25 minut spaceru)
  • Seacoast Science Center (26 minut spaceru)
  • Klub golfowy Wentworth by the Sea (4,3 km)
  • Park stanowy Rye Harbor (4,4 km)

Układ łóżek

Sypialnia 1

4 łóżka pojedyncze

Sypialnia 2

łóżko queen

Sypialnia 3

łóżko queen

Zarezerwuj pobyt w tym obiekcie i zgromadź pieczątki po zakończeniu pobytu

Pamiętaj, że jeśli zgromadzisz 10 pieczątek, otrzymasz 1 bonusowy* nocleg

Podaj daty dla 2 gości

Goście

W pobliżu

Punkty orientacyjne

  • Plaża stanowa Wallis Sands (7 minut spaceru)
  • Plaża w zatoczce Pirates (11 minut spaceru)
  • Park stanowy Odiorne Point (25 minut spaceru)
  • Seacoast Science Center (26 minut spaceru)
  • Klub golfowy Wentworth by the Sea (4,3 km)
  • Park stanowy Rye Harbor (4,4 km)
  • Plaża stanowa Jenness (6,6 km)
  • Rundlet-May House (7,3 km)
  • Muzeum w domu gubernatora Johna Langdona (7,4 km)
  • Muzeum w domu John Paula Jonesa (7,4 km)
  • Discover Portsmouth (7,5 km)

Transport

  • Portsmouth, New Hampshire (PSM-Międzynarodowy port lotniczy Portsmouth) 17 minut samochodem
  • Sanford, Maine (SFM-Regionalny port lotniczy Sanford Seacoast) 45 minut samochodem
  • Lawrence, Massachusetts (LWM-Miejski port lotniczy Lawrence) 52 minut samochodem
  • Stacja Dover 27 minut samochodem
  • Stacja Exeter 29 minut samochodem
  • Stacja Durham 31 minut samochodem
mapa
Zobacz na mapie
Rye, NH, Stany Zjednoczone

Manager

Vacasa of New Hampshire

Język(i): angielski, francuski, hiszpański, niemiecki, włoski

Opłaty i zasady

Informacje o prawach do anulowania rezerwacji

Unijne przepisy dotyczące ochrony konsumentów nie dają prawa do odstąpienia od umowy w przypadku rezerwacji zakwaterowania. Zastosowanie będą miały obowiązujące u dostawcy zasady anulowania rezerwacji.

* Informacje dotyczące dodatkowych opłat i inne szczegóły znajdziesz w sekcji Opłaty i zasady

Domek wakacyjny

Podstawowe informacje

  • Dom wakacyjny (165 m2)
  • Garaż
  • Dostęp do Internetu
  • Samochód wymagany
  • Niedaleko plaży
  • Dla niepalących
  • Ogrzewanie
  • Pralka

Sypialnie

  • 3 sypialnie
  • Sypialnia 1 — 1 Łóżko queen size
  • Sypialnia 2 — 1 Łóżko queen size
  • Sypialnia 3 — 4 Łóżka pojedyncze
  • Pościel zapewniona

Łazienki

  • 2 łazienki
  • Suszarka do włosów
  • Ręczniki zapewnione

Kuchnia

  • Lodówka
  • Kuchenka mikrofalowa
  • Zmywarka
  • Piekarnik
  • Płyta kuchenna
  • Zestaw do parzenia kawy i herbaty
  • Toster
  • Naczynia do gotowania, zastawa, sztućce
  • Urządzenie do lodu

Wyżywienie

  • Osobna jadalnia

Rozrywka i rekreacja

  • Kablowa lub satelitarna
  • odtwarzacz DVD
  • biblioteka video
  • gry wideo
  • piłkarzyki
  • gry
  • żeglarstwo w pobliżu
  • wycieczki do winnicy w pobliżu
  • jazda na sankach w pobliżu
  • możliwość pływania w pobliżu
  • wycieczki kajakowe w pobliżu
  • jazda na rowerze w pobliżu
  • łowienie ryb w pobliżu
  • przystań w pobliżu
  • miejsca do obserwacji wielorybów w pobliżu
  • surfing w pobliżu
  • jazda na skuterze wodnym w pobliżu
  • windsurfing w pobliżu
  • outlet w pobliżu
  • jazda na łyżwach w pobliżu
  • motorówki w pobliżu

Basen/spa

  • Park wodny

Na zewnątrz

  • Grill
  • Ogród
  • Patio

Inne udogodnienia

  • Żelazko lub deska do prasowania
  • Kominek

Co trzeba wiedzieć

Zasady obowiązujące w obiekcie

  • Zwierzęta nie są akceptowane
  • Wydarzenia/imprezy niedozwolone
  • Obowiązuje zakaz palenia
  • Maksymalna liczba gości: 8
  • Minimalny wiek gościa przy zameldowaniu: 21

Zameldowanie i wymeldowanie

  • Zameldowanie po 16.00
  • Wymeldowanie przed 10.00

Specjalne instrukcje dotyczące zameldowania

  • Otrzymasz e-mailem instrukcje dotyczące zameldowania i wymeldowania w wiadomości e-mail od gospodarza. Otrzymasz również wiadomość e-mail od Vrbo wraz z linkiem do konta Vrbo, z którego będzie można zarządzać tą rezerwacją.

Opłaty i zasady

Informacje o obiekcie pochodzą od partnerów Vrbo, firmy należącej do Expedia Group. Kiedy sfinalizujesz rezerwację, otrzymasz wiadomość e-mail z potwierdzeniem od Vrbo.

Wymagane do zameldowania

  • Może być wymagane okazanie oficjalnego dowodu tożsamości
  • Minimalny wiek gościa to 13 lat.
  • Minimalny wiek do zameldowania to 21 lat.

Podróż z innymi

  • Zwierzęta nie są akceptowane

Zasady

  • Organizowanie przyjęć lub imprez grupowych w obiekcie jest surowo zabronione.

    Goście mogą bezpiecznie odpoczywać, wiedząc, że w obiekcie znajdują się czujnik tlenku węgla, gaśnica, czujnik dymu i apteczka pierwszej pomocy.

  • Ten obiekt posiada licencję zgodnie z obowiązującym prawem lokalnym.Numer rejestracji obiektu MRT- 063721

Obiekt znany także jako

  • Vrbo Property
  • 27514

Często zadawane pytania

  • Tak. Obiekt oferuje garaż jako opcję parkingową.
  • Niestety, w obiekcie nie są akceptowane żadne zwierzęta.
  • Zameldowanie jest możliwe od 16.00. Wymeldowanie: 10.00.
  • Tak. W pobliżu znajdują się takie restauracje jak BG's Restaurant (4,9 km), Rye Harbor Lobster (5 km) i The Ice House (5,2 km).
  • W zimie korzystaj z dostępnych w okolicy aktywności, takich jak jazda na łyżwach i jazda na sankach, a w cieplejszym okresie z aktywności, takich jak jazda rowerem i łowienie ryb. Do dodatkowej oferty rekreacyjnej w pobliżu zaliczają się spacery wśród dzikiej przyrody i obserwowanie ptaków. Skorzystaj z udogodnień takich jak park wodny i ogród.
8,4.Bardzo dobry.
  • 10,0.Wyjątkowy

    Wallis Sands

    Great property, perfect for casual entertaining, close to Portsmouth and Exeter, looking forward to coming back!

    Geoffrey N., Podróż: 7 noclegów,, 2 maj, 2022

    Autentyczna opinia gościa Vrbo

  • 8,0.Bardzo dobry

    Great house and location

    We had some trouble getting into the property when the lockbox appeared to be dead. We were able to get it resolved through the Vacasa/Vrbo help lines but it did take over an hour to get resolved. Fortunately after that everything about our trip went well! We very much enjoyed the house and other than a few ants here and there everything was clean and easy to manage. Would recommend this for a stay close to the beach and downtown Portsmouth!

    Jennifer B., Podróż: 2 noclegi,, 1 kwi, 2022

    Autentyczna opinia gościa Vrbo

  • 8,0.Bardzo dobry

    Quiet Beach Retreat

    This property was lovely and tucked away with water views and so quiet. It was such a nice place to getaway and visit with family. The home was clean & ready when we arrived. It was overall a very nice stay.

    Tara H., Podróż: 3 noclegi,, 22 mar, 2022

    Autentyczna opinia gościa Vrbo

  • 4,0.Zadowalający

    Nice layout, but needs some attention

    This property is somewhat accurate to the listing, but found a few deviations. First, the parking is not adequate for 4 vehicles. I’d plan no more than 3. Second, the street is very narrow and the neighbors have their garage spilling out into the street; not only do you have to contend with it driving, but it does diminish the view a bit. Third, there were multiple electrical outlets that were not working, nor was the dishwasher. The property has a nice layout, and it’s convenient to get to grocery stores and restaurants. If the electrical outlets and dishwasher were fixed, I’d have left a better review because theres nothing that can be done about the neighbors.

    Sarah G., Podróż: 2 noclegi,, 3 gru, 2021

    Autentyczna opinia gościa Vrbo

  • 8,0.Bardzo dobry

    Fall weekend in Rye

    We stayed here with some of our wedding party for our wedding weekend. The house was spacious and nice. Check out was a little confusing, and reception is super spotty so difficult to communicate with our property manager. There also weren’t paper towels. Otherwise, nice stay!

    Tory N., Podróż: 4 noclegi,, 13 paź, 2021

    Autentyczna opinia gościa Vrbo

  • 8,0.Bardzo dobry

    Great week with friends and family

    We loved the location and the appointments at this home. The porch was wonderful! Overall we really enjoyed our stay. A couple of things need improvement: the bed in the master was really uncomfortable with a deep V in the center, it needs to be replaced. I Had to sleep in the bunk room. There is a circulation issue in the home, no cross ventilation. We used fans (provided) despite the temps in the 50-60s at night. Coffee maker had the incorrect carafe (probably a replacement) so grounds were everywhere. Last, no hairdryer! Other than that, a great week with friends!!

    ann b., Podróż: 5 noclegów,, 12 wrz, 2021

    Autentyczna opinia gościa Vrbo

  • 8,0.Bardzo dobry

    The property’s kitchen was very well stocked, which was very helpful in cooking a few meals during our weekend there. The deck was large and beautiful, and had plenty of seating for our party of 6. Just a 5 minute walk to the beach! The sunrise views were gorgeous from the deck as well. The check in and check out process was very easy and went smooth. The property could have been cleaned a little better in my opinion. One of my friend’s found a goldfish under the covers of her bed, and there were multiple stains on the white comforters, which was unfortunately very noticeable. Overall, we all really enjoyed our stay and would return again in the future!

    Jaclyn, Wyjazd z przyjaciółmi: 2 noclegi, 10 wrz, 2021

    Autentyczna opinia gościa Expedia

  • 10,0.Wyjątkowy

    Love the location

    We enjoy the beach and the rocky coast, great location. The house is very nice. Mattresses could be better in all of the rooms. Thank you for sharing your home.

    Kathleen S., Podróż: 3 noclegi,, 18 sie, 2021

    Autentyczna opinia gościa Vrbo

  • 6,0.Dobry

    Mediocre

    House was ok and the location to the beach was nice but an eyesore of a house is directly across the street from the porch and the homeowners made it uncomfortable for the renters. The patio umbrella was broken and they only give you 2 rolls of toilet paper. When we asked about additional tp, we were told to get our own. On top of that, the landscapers showed up 1/2 before checkout and blocked us in. Our group would not stay there again.

    Mike M., Podróż: 2 noclegi,, 10 lip, 2021

    Autentyczna opinia gościa Vrbo

  • 10,0.Wyjątkowy

    Had a great time!

    The house was awesome we all enjoyed our stay!

    Nicole M., Podróż: 3 noclegi,, 10 cze, 2021

    Autentyczna opinia gościa Vrbo

Zobacz wszystkie 29 opinii